Rolux

Radno vreme: Ponedeljak – Petak od 09 do 17h. Vikendom ne radimo.

Radno vreme: Pon-Pet od 09-17h. Vikendom ne radimo.

Zebra zavese

Zebra zavese su vrlo moderno i praktično rešenje kada je u pitanju uređivanje enterijera, bilo poslovnog ili stambenog. Izdvajaju se svojom elegancijom i praktičnošću.

Zebra zavese su vrsta rolo zavesa sastoje od fino dizajniranog platna i savremenog mehanizma koji se može montirati na plafon, zid ili na prozorsko okno po potrebi. Ove zavese su još poznate pod nazivom dan noć zavese. Platno zebra zavesa ima dve trake od kojih je jedna providna a druga je u boji. Upravo zbog tog prugastog izgleda su i dobile naziv zebra zavese.

S obzirom na svoju eleganciju uspešno se mogu uklopiti i ukrasiti i kućni i poslovni enterijer, za razliku od na primer trakastih zavesa koje se u najvećem broju slučajeva koriste za poslovne prostore. Imamo veliki izbor zebra zavesa u raznim veličinama i bojama, i naravno radimo ih po meri klijenata. U našoj ponudi je preko 100 dezena tako da sigurno možete odabrati boju koja će se najbolje složiti sa vašim enterijerom. 

Najčešća pitanja

Zebra zavese slike

Zebra zavese su definitivno među najpopularnijim zavesama na našem tržištu. Ono što je glavna odlika dan noć zavesa je svakako praktičnost. Pored nespornog dekorativnog i estetskog momenta, popularnost ovih zavesa dolazi i zbog sjajne funkcionalnosti koju pružaju.

Po želji, vrlo lako uz pomoć mehanizma možete odrediti količinu svetlosti koju želite da propustite. Jednostavno kombinujući nijanse dva platna kontrolišete količinu svetlosti i prilagođavate sunčevim zracima.

Kao što smo već rekli dan noć zavese se sastoje od platna i mehanizma. Mehanizamom (sistemom) se upravlja pomoću lančića sa strane kojim podižete ispuštate platna. Takođe može se upravljati i daljinskim upravljačem ukoliko se odlučite za tu opciju.

Platna su izrađena od visoko kvalitetnog materijala i garantuju dug životni vek. Platno se lako održava, jednostavno se prebriše vlažnom krpom. Nema potrebe za skidanjem i pranjem zavesa. Takodje, platno ne skuplja prašinu niti neprijatne mirise.

Kao što rekosmo, zavese se mogu ugraditi na okno prozora ili na zid ili plafon iznad prozora. Ovo i jeste najčešći slučaj i najbolja praksa pogotovo kada su u pitanju prozori manjih ili srednjih dimenzija.

Za sve vrste konsultacija u vezi mera ili izbora dezena i vrste platna ili mehanizma slobodno nas možete kontaktirati, stojimo Vam na usluzi.

Zebra zavese slike

Klikni na sliku za uvećanje

Zebra zavese cena

Cena zebra zavese zavisi od više faktora, počev od dimenzija, preko vrste materijala od kojeg su platna izrađena, do vrste mehanizma za upravljanje (lančić ili daljinsko upravljanje). Za tačne cene, kao i sve detaljne informacije u vezi materijala, karakteristika i montaže zavesa, najbolje je da pozovete broj +381 60 300 65 30 gde možete dobiti sve potrebne informacije.

Imate pitanje za nas?

Ukoliko imate pitanje za nas, želite besplatnu procenu, zakažete uzimanje mera ili jednostavno želite da poručite neki od naših proizvoda pozovite nas.