Rolux

Radno vreme: Ponedeljak – Petak od 09 do 17h. Vikendom ne radimo.

Radno vreme: Pon-Pet od 09-17h. Vikendom ne radimo.

Garažna vrata

Garažna vrata idealna su za garaže, lokale, industrijske hale… Naša vrata Vam garantuju kvalitet, a Vaš dom učiniće lepšim i bezbednijim.

Iako ulazna vrata privlače svu pažnju, pogotovu ukoliko su ukrašena staklenim ili dekorativnim elementima, ipak ne treba zanemariti i zaboraviti ni na vrata za garažu. Ona definitivno spadaju među najznačajnije delove naših domova, ali vrlo neopravdano su i jedan od najčešće zaboravljenih.

Zašto su garažna vrata toliko važna?

Garažna vrata su važan deo kuće, koristimo ih svakodnevno za izlazak ili ulazak u naše domove. Ugradnja kvalitetnih garažnih vrata je jedna od najboljih ideja i investicija za unapređenje izgleda i sigurnosti Vašeg doma. Navešćemo neke od razloga zbog kojih biste trebali razmisliti o ugradnji visokokvalitetnih garažnih vrata.

Poboljšavaju bezbednost

Svima je potrebna sigurnost u svojim domovima. Na nesreću, vrata za garaže su česta meta provalnika, kao najslabiji i najmanje obezbeđeni deo kuća. Slabašna, nekvalitetna vrata mogu učiniti njihov posao još lakšim, pa se tako može desiti da budete opljačkani a da niko od ukućana to ni ne primeti. Ali sa kvalitetnim garažnim vratima sastavljenim od čvrstog materijala kao što je čelik ili aluminijum, e to je sasvim druga priča.

Kupovinom kvalitetnih garažnih vrata već ste preduzeli korake da pojačate sigurnost i dodatno učinite Vaš dom bezbednijim mestom. Takođe, sigurno ćete se osećati spokojnije znajući da su naša ROLUX vrata izrađena od kvalitetnih materijala, koji dugo traju.

A takva vrata su mnogo sigurnija i za decu i kućne ljubimce. Sveukupno će učiniti Vaš dom bezbednijim od spoljašnjih uticija. Sve ovo važi i ukoliko su vrata namenjena za lokale, hale ili industrijske objekte.

Poboljšavaju kvalitet i izgled objekta

Uz mogućnost izbora više tipova garažnih vrata (rolo vrata, segmentna vrata), preko izbora boja i modernog dizajna, sigurno je da će ugradnja ROLUX garažnih vrata poboljšati kvalitet i stil Vašeg objekta. Naša vrata potpuno će promeniti izgled Vašeg objekta i dati mu dodatnu vrednost.

A pored estetskog momenta, koji je svakako vrlo bitan, tu je i funkcionalnost. Kvalitetna garažna vrata pružaju visok stepen toplotne i zvučne izolacije.

Pored toga nude i više modela upravljanja, tj. funkicje otvaranja i zatvaranja vrata, pa se tako možete opredeliti za ručni ili ektro pogon, sa ili bez daljinskog upravljanja.

Uz sve to, naša vrata se jednostavno montiraju, ne zauzimaju veliki prostor i mogu biti izrađena baš po Vašoj meri, tako da je sve prilagođeno Vašim potrebama.

Vrste garažnih vrata

Kao što smo već rekli odabir kvalitetnih garažnih vrata čini idealan spoj sigurnosti, visoke funkcionalnosti i modernog, prefinjenog dizajna. Postoji više vrsta garažnih vrata koje možete izabrati za Vaš dom, lokal ili poslovni objekat, a mi smo napravili analizu različitih tipova vrata kako bismo Vam olakšali stvari i pomogli da pojednostavite postupak.

rolo vrata

Rolo Vrata

Rolo vrata spadaju među najjeftinija garažna vrata, a pri tom nude veoma visok stepen kvaliteta i zaštite. U zavisnosti od želje i potreba klijenta mogu biti izrađena od aluminijuma ili čelika. Mogu biti na ručni ili  elektro pogon.

segmentna vrata

Segmentna Vrata

Segmentna garažna vrata su veoma praktična, moderna i najčešće se koriste za garaže, mada se mogu koristiti i za pokrivanje većih prostora poput hala. Otvaraju se vertikalno i idu ispod samog plafona, i tako vrše uštedu prostora.

Katalog garažnih vrata

Klikni na sliku za uvećanje

Garažna vrata cena

Cena garažnih vrata se uglavnom računa po metru kvadratnom ali ta cena varira i zavisi od više faktora; od tipa vrata i dimenzija, kao i vrste izabranog materijala od kojeg se vrata izrađuju, preko mehanizma za upravljanje, za zatvaranja i otvaranja vrata, pa sve do raznih dodatnih oprema različitih vrsta, u koje spadaju foto-ćelije, specijalni tajmeri za automatsko zatvaranje i otvaranje, prozori, specifične boje, dodatna vrata za pešake itd. Tačne cene možete videti na stranici izabranog modela vrata, a možete nas i pozvati na broj +381 60 300 65 30 i dobiti sve detaljne informacije.

Imate pitanje za nas?

Ukoliko imate pitanje za nas, želite besplatnu procenu, zakažete uzimanje mera ili jednostavno želite da poručite neki od naših proizvoda pozovite nas.