Rolux

Radno vreme: Ponedeljak – Petak od 09 do 17h. Vikendom ne radimo.

Radno vreme: Pon-Pet od 09-17h. Vikendom ne radimo.

Tende

Tende se izrađuju od kvalitetnih materijala renomiranih svetskih proizvođača. Idealno su rešenje za zasenčenje terase, dvorišta, bašte, balkona, lođe, prozora.

Od svih elemenata i sistema za zaštitu od sunca tende imaju najširu primenu. ROLUX tendama na brz i savremen način možete zaštiti izlog vaše prodavnice, cvećare, apoteke, kioska, knjižare… Tendama pružate komfor posetiocima Vaših restorana, hotela, kafea, poslastičara, pekara i lako stvarate idealno mesto za odmor u Vašim dvorištima, na krovnim terasama, pored Vaših bazena… Ugradnjom i automatizacijom tendi smanjujete troškove klimatizacije u poslovnim i javnim objektima, tržnim i zabavnim centrima, kao i obrazovnim i kulturnim ustanovama.

Najčešća pitanja

Tende se za zaštitu od sunca i kiše najčešće upotrebljavaju i nalaze primenu kao:

  • tende za terasu i balkone
  • tende za dvorište
  • tende za bašte

Pored osnovne namene da služe kao spoljašnja zaštita od sunca, one pružaju i vrlo efektan estetski doživljaj. Zahvaljujući našim moderno dizajniranim tendama dodatno ćete obogatiti prostor, oplemeniti ambijent i upotpuniti dekoraciju Vašeg objekta.

Postoji više vrsti podela, tj. tipova tendi. Najprostija podela bi bila na fiksne, koje se ne mogu pomerati i zauzimaju samo jedan fiksni položaj, i pokretne, koje predstavljaju vrlo praktično rešenje ukoliko želite kontrolisati količinu svetlosti. 

Pokretne se u odnosu na  oblik, mesto montiranja i način fukcionisanja dalje dele na:

  • zglobne (klasične)
  • kasetne
  • samostojeće
  • vertikalne
  • polukružne

Kod pokretnih ROLUX tendi možete birati da li će biti na ručni ili elektro pogon, sa ili bez daljinskog upravljanja.

Kada govorimo o pokretnim ROLUX tendama sa zadovoljstvom ističemo da se one izrađuju od kvalitetnih materijala renomiranih svetskih proizvođača. Platno za tende može biti izrađeno od različitih vrsta materijala, u zavisnosti od želje i zahteva kupca. ROLUX nudi veliki izbor različitih dezena i boja impregniranog pvc i akrilnog platna koje propušta vazduh, a štiti od kiše, sunca, UV zračenja i vetra. 

Pored toga, ova platna su vrlo izdržljiva i otporna, a i vrlo laka za održavanje. Dovoljno je povremeno ih oprati vodom, uz eventualno korišćenje nekog blažeg sredstva za pranje, uz oprez kako se ne bi oštetila impregnacija platna. 

Takođe, treba voditi računa da platno bude dobro zategnuto ukoliko je tenda otvorena, a u slučaju jakog vetra i nevremena ili pojave snega, tendu bi trebalo sklopiti kako bi je zaštitili. 

Tende Cena

Kada su u pitanju tende cena zavisi od više faktora, počev od dimenzija, preko vrste materijala od kojeg su platna izrađena, do vrste mehanizma za upravljanje. Takodje faktor koji utiče je i da li se radi o tendama za balkon, dvorište ili su u pitanju tende za terasu cena nije ista za sve. Za tačne cene, kao i sve detaljne informacije u vezi materijala, karakteristika i montaže tendi, najbolje je da pozovete broj +381 60 300 65 30 gde možete dobiti sve potrebne informacije.

Pogledajte i ovo:

Imate pitanje za nas?

Ukoliko imate pitanje za nas, želite besplatnu procenu, zakažete uzimanje mera ili jednostavno želite da poručite neki od naših proizvoda pozovite nas.