Rolux

Radno vreme: Ponedeljak – Petak od 09 do 17h. Vikendom ne radimo.

Radno vreme: Pon-Pet od 09-17h. Vikendom ne radimo.

Reklame

ROLUX se bavi izradom različitih vrsta reklama i reklamnog materijala. Ceo program je prilagođen zahtevima klijenta. Pogledajte šta je sve u ponudi.

Reklame

svetlece reklame

Svetleće Reklame

Svetleće reklame su veoma efikasan i jeftin način reklamiranja koji je u upotrebi već godinama. ROLUX izrađuje jednostrane i dvostrane svetleće reklame. Reklame su izrađene od aluminijumskih profila a unutrašnjost reklame osvetljava se led segmentima. To se pokazalo kao veoma efikasno rešenje po pitanju vidljivosti reklame,a uz to je mnogo dugotrajnije i jeftinije za održavanje od neonskih lampi.

bilbordi

Bilbordi

Osnovu bilbord konstrukcija čini metalna roštilj konstrukcija i limena tabla na koju se postavlja štampana komunikacija. ROLUX Vam nudi nekoliko tipskih dimenzija reklamnih tabli koje se obično koriste za ovakve namene, ali po potrebi je moguće raditi i u diemnzijama po zahtevu klijenta. Takođe nudimo Vam i LED bilborde, koji za razliku od tradicionalnih bilborda imaju znatno duži i daleko kvalitetniji vek trajanja.

3D reklame

3D Reklame

3D reklame su poseban i elegantan vid reklamiranja. Mogu se izraditi od pleksiglasa, lexana, ili kombinacije prohroma i klirita, drveta, mesinga… Najlepše reklame su rađene iz segmenata, tako da na primer naziv firme bude izrađen od trodimenzionalnih zasebnih slova, a logo firme odvojen. Mogu biti i bez osvetljenja, ali najbolji utisak na Vaše klijente će ostaviti 3d svetleća reklama sa led osvetljenjem. 

brendiranje vozila

Brendiranje Vozila

Brendiranje vozila obično podrazumeva 3 koraka. Prvi korak predstavlja uglavnom uzimanje mera površine dela ili celog vozila koje se brendira i izradu grafičkog rešenja na osnovu date površine. Drugi korak u brendiranju vozila predstavlja štampa i isecanje folije po meri dela ili delova vozila koje se brendira. U trećem koraku se odštampana i isečena folija za brendiranje vozila nanosi, odnosno lepi na deo ili na celu površinu vozila.

Reklamni materijal

reklamni materijal

Upaljači, Hemijske, Kalendari, Rokovnici

Štampanje reklamnog materijala na kome će biti znak, logo, ilustracija ili poruka koja prikazuje Vaš brend. Prepustite izradu celokupnog reklamnog materijala, od hemijskih olovaka, upaljača, preko kalendara do rokovnika. 

reklame_5

Radna Odela i Majice

Prilikom nabavke radnih odela, najvažnije je da je materijal kvalitetan. Odeća mora da bude prilagođena uslovima rada kako bi se radnici na pravi način zaštitili, a jedino tako će se sprečiti mogući rizici po bezbednost.

Imate pitanje za nas?

Ukoliko imate pitanje za nas, želite besplatnu procenu, zakažete uzimanje mera ili jednostavno želite da poručite neki od naših proizvoda pozovite nas.