Rolux

Radno vreme: Ponedeljak – Petak od 09 do 17h. Vikendom ne radimo.

Radno vreme: Pon-Pet od 09-17h. Vikendom ne radimo.

Rolo zavese

Rolo zavese su moderno, savremeno i vrlo praktično rešenje za dekoraciju kako poslovnih tako i stambenih prostora. Trenutno su među najtraženijim i najpopularnijim na tržištu.

Rolo zavese za terasu, prozore i krovne prozore i vrata su idealno rešenje. Svojom elegancijom oplemenjuju prostor i predstavljaju mnogo elegantnije rešenje od venecijanera pa čak i trakastih zavesa. Rolo zavese imaju platna koja ne skupljaju prašinu, veoma lako i jednostavno se održavaju i imaju dug vek trajanja. A osim prijatnog estetskog i dekorativnog elementa, ova vrsta zavesa pruža i odličnu zaštitu od svetlosti i toplote. Zahvaljujući izvanrednom mehanizmu omogućava propuštanje svetlosti od 5, 7 ili 10%.

Sličan mehanizam koriste i zebra zavese. Zavese se sastoje od platna i mehanizma. Zavese se spuštaju i podižu ili pomoću lančića ili pomoću daljinskog upravljača u zavistnosti za koju opciju se opredelite. Montiraju se na plafon, zid ili na krilo prozora. Imamo veliki izbor rolo zavesa u raznim veličinama, paletama boja i dezena. Zavese radimo po meri klijenata, tj. po meri Vaših prozora i vrata.

Možete birati između više vrsta visokokvalitetnih materijala od kojih mogu biti izrađena platna za rolo zavese, od PVC, fiberglasa ili poliestera. U zavisnosti od izbora platna mogu biti jednobojna, višebojna, dezenirana, blackout ili screen platna. U našoj ponudi je preko 100 dezena tako da sigurno možete odabrati boju koja će se najbolje složiti sa vašim enterijerom. Zbog velike potražnje omogućili smo i online prodaju rolo zavesa. Možete ih poručiti preko naše kontakt stranice ili nas pozvati telefonom. Garantujemo brzu isporuku na teritoriji cele Srbije – Beograd, Novi Sad, Niš, Užice, Kragujevac…

Najčešća pitanja

rolo zavese

Rolo zavese su definitivno među najpopularnijim zavesama na našem tržištu. To nije čudo s obzirom da su izuzetno praktične, moderne i pre svega efikasne. Lako se uklapaju u bilo koji ambijent i prostor, i kombinuju i uklapaju u različite vrste enterijera.

Zavese se mogu montirati na plafon, zid iznad prozora ili na okvir prozora. Ova vrsta zavesa je idealna i za krovne prozore ali i terase. U zavisnosti od mehanizma platno se spušta i podiže ili pomoću lančića ili pomoću daljinskog upravljanja.

Platna rolo zavesa izrađena su od visoko kvalitetnih materijala i garantuju dug vek trajanja. Platno se lako održava, ne skuplja prašinu i neprijatne mirise. Nema potrebe za skidanjem i pranjem zavesa. Jednostavno se prebriše vlažnom krpom jednom mesečno i to je sve. 

Za sve vrste konsultacija u vezi mera ili izbora dezena i vrste platna ili mehanizma slobodno nas možete kontaktirati, stojimo Vam na usluzi. Kod nas možete birati između preko 100 različitih dezena platna.

Rolo zavese slike

Klikni na sliku za uvećanje

Rolo zavese cena

Cena rolo zavese zavisi od više faktora, počev od dimenzija, preko vrste materijala od kojeg su platna izrađena, do vrste mehanizma za upravljanje (lančić ili daljinsko upravljanje). Osnovna cena rolo zavesa je od 28 eur po m2 u dinarskoj protivvrednosti. Ipak za tačne cene, kao i sve detaljne informacije u vezi materijala, karakteristika i montaže zavesa, najbolje je da pozovete broj +381 60 300 65 30 gde možete dobiti sve potrebne informacije.

Imate pitanje za nas?

Ukoliko imate pitanje za nas, želite besplatnu procenu, zakažete uzimanje mera ili jednostavno želite da poručite neki od naših proizvoda pozovite nas.