Rolux

Radno vreme: Ponedeljak – Petak od 09 do 17h. Vikendom ne radimo.

Radno vreme: Pon-Pet od 09-17h. Vikendom ne radimo.

Pergola

Pergola je pokretni krovni sistem zaštite od spoljnjih uticaja. Štiti od sunca, kiše, vetra pa čak i snega. Pergole su idealno i vrlo moderno rešenje za Vaše bašte, dvorišta, terase…

Pergole su idealno rešenje za bašte i dvorišta ugostiteljskih objekata. Ako želite da ulepšate Vaš restoran, kafić, poslastičarnicu, pergole za terase Vam nude širok, gotovo beskonačan opseg konfiguracija, dimenzija i kombinacija. Ali nije samo estetski momenat i dekoracija ono što pružaju. Zahvaljujći pergolama možete povećati i kapacitet sedišta u Vašem objektu. Na taj način ne samo da ćete zadržati poverenje svojih redovnih gostiju već ćete steći i nove.

Prostor zaštićen od sunca, kiše i vetra, širokog pogleda i elegantnog minimalističkog profila daće sjajan vizuelni doživljaj Vašim gostima i poslužiti kao savršen dekorativni element. Pergole Vam omogućavaju da stvorite prostor sa idealnom mikroklimom koji je leti hladan i zasenčen, a zimi zaštićen i topao. Ovaj jednostavan i praktični sistem omogućava Vam da kontrolišete svetlost i temperaturu u skladu sa godišnjim dobom, vremenskim prilikama ali i željama Vaših gostiju.

Najčešća pitanja

pergola sa pokretnim krovom

Postoji više različitih modela pergoli u zavisnosti od funkcije, oblika, materijala od kojih su izrađene, dužine projekcije platna…  Takođe, po mestu konstrukcije mogu biti naslonjene na objekat ili samostojeće.

Samostojeće se koriste najčešće za bašte i dvorišta i njihova konstrukcija je sastavljena od 4 stuba izrađenih od aluminijuma, dok naslanjajuće imaju samo 2 prednja stuba, a zadnji deo je montiran, tj pričvršćen za zid objekta. Konstrukcija pergoli je prekrivena pokretnom tendom spakovanom u aluminijumskoj kaseti.

Tende su izrađene od kvalitetnih, vodootpornih platna koja štite od UV zračenja, a pri tom sadrže i akril pa se vrlo lako održavaju i imaju dug vek trajanja. Klizni sistem se pokreće na elektro pogon, sa ili bez daljinskog upravljanja, a naravno predviđen je i ručni mehanizam u slučaju nestanka struje.

ROLUX pergole poseduju i mogućnost ugradnje dodatnih senzora za vetar i sunce tako da se krov može automatski zatvarati pri visokim temperaturama ili pri jakom vetru. 

Sunčeva svetlost se filtrira u skladu sa stepenom rotacije žaluzina i ventilacija je potpuno prirodna. Kada pada kiša, sistem oluka i vodoravno postavljenih rešetki omogućavaju neometano odvođenje vode, tako da gosti mogu i dalje uživati u Vašim specijalitetima na otvorenom.

Bočne stranice se mogu zatvoriti materijalom po Vašem izboru. To mogu biti veliki stakleni paneli koji štite unutrašnji prostor ili zavese različitih vrsta koje se mogu zatvarati i otvarati po potrebi, u zavisnosti od toga kolika količina svetlosti se želi propustiti .

Zimi se mogu koristiti i električni grejači za zagrevanje objekta. Oni su sigurni, otporni, snažni i mogu zagrejati veoma veliku pergolu. Kada je u pitanju rasveta, najčešće se koriste LED sistemi rasvete, kako zbog niske potrošnje, tako i zbog različitih efekata koje pružaju, uključujući meku svetlost i smele i atraktivne efekte u boji.

ROLUX pažljivo bira i vodi računa da materijali od kojih se pergole izrađuju budu najboljeg kvaliteta i otporni na vremenske prilike. Konstrukcija pergoli se izrađuje od aluminijumskih profila, a krov je pokriven aluminijumskim ili PVC blackout platnom.

Konstrukcija je zaštićena od korozije i drugih vremenskih uticaja i ne zahteva nikakve dodatne spoljašnje zaštite. Platno je nepromočivo, i štiti od kiše, sunca, UV zračenja i vetra. Ukoliko se opredelite i  za staklene panele korisno je znati da su oni ojačani sigurnosnim staklom. 

Pergole Slike Naših Radova

Klikni na sliku za uvećanje

Pergola Cena

Cena pergoli zavisi od više faktora; od vrste izabranog mehanizma, veličine, mesta montaže i zato nije moguće dati  neku jedinstvenu i konačnu cenu. Ipak želimo da naglasimo da Vam ROLUX zaista nudi vrhunski kvalitet pergoli po veoma povoljnim cenama sa veoma brzom ugradnjom. Osnovna cena naših pergoli je od 160 eur/m2 u dinarskoj protivvrednosti. Ali opet napominjemo da je za tačnu cenu izabranog modela pergole, kao i sve druge informacije najbolje da pozovete broj +381 60 300 65 30 gde ćete dobtit sve potrebne informacije.

Imate pitanje za nas?

Ukoliko imate pitanje za nas, želite besplatnu procenu, zakažete uzimanje mera ili jednostavno želite da poručite neki od naših proizvoda pozovite nas.