Rolux

Radno vreme: Ponedeljak – Petak od 09 do 17h. Vikendom ne radimo.

Radno vreme: Pon-Pet od 09-17h. Vikendom ne radimo.

Segmentna Vrata

Segmentna vrata predstavljaju vrlo popularno rešenje koje će uz moderan dizajn učiniti Vašu garažu bezbednom, lepom a pri tome uštedeće Vam i prostor.

Segmentna garažna vrata su veoma praktična, moderna i najčešće se koriste za garaže, mada se mogu koristiti i za pokrivanje većih prostora poput hala. Zahvaljujući panelima debljine 40mm pružaju sjajnu toplotnu i zvučnu izolaciju što je glavna karakteristika i prednost segmentnih vrata. Takođe, sjajno su rešenje za uštedu prostora jer zauzimaju malo mesta. Otvaraju se vertikalno i idu ispod samog plafona, tako da ostavljaju dosta prostora unutar garaže. To ih čini idealnim za veća vozila poput džipova ili kombija.

ROLUX segmentna vrata izrađena su galvanizovanog, zatim plastificiranog čeličnog lima koji je isunjen poliuretanom. Konstrukcija je izrađena od čelika i veoma su čvrsta, otporna i bezbedna. Paneli su izrađeni tako da je nemoguće da dođe do uklještenja prstiju, te su vrlo bezbedna za decu.Pokretanje je na elektro pogon  pomoću daljinskog upravljača ili na taster. Izradu i montažu vrata vršimo po želji i zahtevu klijenta, a nudimo širok asortiman boja panela.

Najčešća pitanja

segmentna vrata

Ovaj tip vrata pruža maksimalnu zvučnu i termo izolaciju, visok stepen sigurnosti i zaštite, kao i moderan dizajn. Idealna su za garaže i hale. Mehanizam je lak za upravljanje i ne pravi buku.

Prednosti ovog tipa vrata su:

  • visok stepen termo i zvučne izolacije, kao i visok stepen bezbednosti
  • ekonomična su i pored modernog dizajna pružaju širok izbor boja panela
  • otporna su na različite vremenske uslove i veoma dugotrajna
  • zahvataju malo mesta i štede prostor

Kada je u pitanju dodatna oprema, ona svakako utiče na krajnju cenu vrata. Možete izabrati da li želite panele sa širokim ili užim linijama, glatke panele, ali i drugu dodatnu opremu poput pešačkih vrata, prozora, dodatnih daljinskih upravljača, foto-ćelija, specijalnih tajmera itd.

Segmentna Garažna Vrata Katalog

Klikni na sliku za uvećanje

Segmentna Vrata Cena

Cena segmentnih vrata se uglavnom računa po kvadranom metru ali ta cena zavisi od više faktora. Počev od vrste izabranog materijala od kojeg se vrata izrađuju, dimenzija vrata ali i dodatne opreme, u koju mogu spadati foto-ćelije, specijalni tajmeri za automatsko zatvaranje i otvaranje, prozori, boja panela itd. Kada su u pitanju Rolux segmentna vrata cena po kvadratu je od 140 eura u dinarskoj protivvrednosti. Ipak za tačne cene izabranog modela segmentnih vrata, kao i sve detaljne informacije najbolje je da pozovete broj +381 60 300 65 30 gde možete dobiti sve potrebne informacije.

Imate pitanje za nas?

Ukoliko imate pitanje za nas, želite besplatnu procenu, zakažete uzimanje mera ili jednostavno želite da poručite neki od naših proizvoda pozovite nas.